III Congrés d’Estudis de l’IEVA

cartellinformatiuL’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida realitza el seu III Congrés d’Estudis els dies 12, 13 i 14 de març a l’Olleria, Es pot participar d’assitent o de ponent presentant una comunicació en el vostre àmbit d’estudi o treball. En ambdos casos es convalida per 2 crèdits de lliure elecció de la Universitat de València i per un curs de 10h del CEFIRE d’Ontinyent. Teniu tota la informació a la pàgina web de l’IEVA: www.ieva.info/congresIII.php.

Fins el 7 de febrer per a apuntar-se.

El Congrés de l’IEVA durà el prestigiós sociòleg José Vidal Beneyto a l’Olleria

Clausurarà el congrés que obriran el director de VilaWeb, Vicent Partal, i el periodista Vicent Sanchis

José Vidal Beneyto farà la ponència de clausura del III Congrés d’Estudis de la Vall d’Albaida, que se celebrarà a l’Olleria els dies 12, 13 i 14 de març organitzat per l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida, amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Ollera. Vidal Beneyto, secretari general de l’Agència Europea per a la Cultura i el Consell Mediterrani de la Cultura (UNESCO), tancarà diumenge els actes centrals del congrés que ajuntarà un bon nombre d’estudiosos i investigadors de la comarca. El ponent, un actiu opositor al franquisme, és filòsof, sociòleg i politòleg; és soci fundador del diari espanyol El País, catedràtic de Sociologia en la Universitat Complutense de Madrid, i director del Col·legi d’Alts Estudis Europeus Miguel Servet.

Tot i que els actes principals es realitzaran el segon cap de setmana de març, n’hi ha previstos d’altres posteriors.

El termini per a la presentació de comunicacions al congrés, de les que cal presentar-ne un resum, acaba el 31 de gener. Els congressistes que presenten comunicació pagaran una quota única de 10 € per persona assistent.

Per la seua banda, les persones interessades a assistir-hi com a públic tenen fins al 7 de febrer per a inscriure’s. La quota d’inscripció per als socis de l’IEVA, estudiants i aturats és de 30 euros, i de 40 per al públic en general.

La participació en el congrés dóna dret a 2 crèdits de lliure elecció de la Universitat de València o a un certificat del CEFIRE d’Ontinyent de 10 hores.