II Trobada de Col·lectius Socials de La Costera

futbet

El proper dissabte 24 de juliol suposa un pas endavant en la consolidació del projecte. El proper 24 de juliol suposa la reafirmació del projecte de teixir xarxa, compartir experiències i projectes, alimentar-nos d’energia i d’il·lusió, recuperar la consciència, practicar la solidaritat i recuperar els carrers.

El proper dissabte 24 de juliol ens trobarem els moviments socials de La Costera a Xàtiva per a jugar, intercanviar, escoltar, debatre, proposar, actuar, construir, menjar, ballar, riure i cantar col·lectivament.
Després que fa un any començàrem el projecte a Barxeta, aquest any l’hem continuat en diferents actes i mobilitzacions en tota la comarca i el continuem el proper dissabte 24 de juliol a Xàtiva.

El proper dissabte 24 de juliol confluirem al matí per a poder divertir-nos al minicampionat de futbet i clavar-li un gol a les sangoneres que volen imposar-nos el Macroabocador. A la vesprada ens trobarem tots nosaltres i tots els nostres projectes a la fireta de col·lectius: compartir per a avançar! Ens visitarà la companya i amiga Elena Idoate*, del seminari d’economia crítica Taifa (seminaritaifa.org), que ens parlarà de la nova Reforma Laboral, per situar-nos i saber a qui li fa falta, a qui beneficia així com les possibles alternatives. Això ens servirà per a obrir el debat entre tots els assistents sobre l’escenari actual i els reptes que ens esperen com a moviments socials.
Després d’eixe alliberament d’idees i propostes ens relaxarem, gaudirem de diferents mostres de la cultura popular amb grups de danses, dolçainers i castellers.
Un dia tan complet no pot mancar d’allò més bàsic: les fartades col·lectives. Així doncs, gaudirem d’un sopar que prepararan les i els magnífics cuiners joves per a ajudar a recuperar totes les energies gastades i preparar així el cos per al final de la nit.
Serà el cantautor Pau Alabajos l’encarregat d’obrir el concert final d’aquesta II Trobada. Farà alçar el públic el rock dels Inèrcia, que des de Banyeres vindran a parlar-nos de la “flora i la fauna dels sentiments”; tancarem la nit al so de l’ska fester dels Skalingrad, que de segur sacien les ganes de ballar i gaudir.

Activitats i actes per a tots els gustos i colors; per a grans i menuts; per a córrer i parar, per a pensar i actuar, per a menjar i ballar, per a criticar i construir. Per a ara i ací…participa!
La Costera viva i combativa!