II Ruta de senderisme a la Cova Negra per a persones amb discapacitat intel·lectual

ruta-cova-negra-discapacitats-comunitat-valenciana-Més de 550 persones amb discapacitat de 29 centres ocupacionals de la província de València
El C.O. La Costera de Xàtiva i el COM Ontinyent van organitzar el dimecres 9 de Febrer la II Ruta de senderisme a la Cova Negra per a persones amb discapacitat intel·lectual. AL final, més de 550 persones amb discapacitat de 29 centres ocupacionals de la província de València van participar en aquesta Ruta, que si sumaven els monitors i voluntaris que també hi participaren s’apropaven a les 700 persones.
Centres d’Aiora, Villar del Arzobispo, Requena, Utiel, València, Godella, Catarroja, Ontinyent, Sueca, Gandia… pogueren gaudir d’aquest dia festiu i de natura.
ruta-cova-negra-discapacitats-La ruta es va dividir en tres nivells per a les diferents discapacitats, un que anava des del Genovés fins a la Cova Negra, un altres que ho feia fins al mateix poble d’Alboi i un tercer, per a aquelles persones amb una major discapacitat que gaudiren de la Ruta de la Pilota que es feia per dins del Poble del Genovés.
Dir també la col·laboració de l’escola taller del Genovés que junt al suport dels voluntaris del IES Simarro ajudaren en tot moment als organitzadors, els quals estaven molt satisfets per la mateixa, ja que segons la directora del centre, “amb aquest suport organitzar activitats tan voluminoses dóna molta tranquilitat per a que tot transcòrrega amb normalitat, per aixó des del C.O. La Costera agrair-los el seu suport i a l’Ajuntament del Genovés les facilitats donades per portar a terme aquesta ruta”.
En acabar les tres rutes, tots els centres dinaren junts al Parc Jaume I del Genovés.