II Memorial Pepe Sanchez d’Aielo

El C.B. Benigànim va voler col·laborar en aquesta activitat acceptant molt gustosament

El passat dissabte es va disputar la segona edició del Memorial Pepe Sanchez, esdeveniment que dóna nom al qui va ser jugador d’Aielo de Malferit i impulsor del bàsquet en la seua localitat i que va faltar al gener de 2009 per mort sobtada mentre practicava el seu esport favorit.

La invitació del club d’Aielo de Malferit, el qual vol rendir homenatge a un home que va difondre l’esport de la cistella entre la seua població.

Aquest any, al igual que en la primera edició, van participar el C.B. Albaida, el club anfitrió i el nostre C.B. Benigànim, el qual enguany va formar un equip amb la mitad de jugadors del «A» i l’altra del «B». Tal i com ens conta Ximo Sanz, entrenador del equip «ganxut», el nostre equip no tingué una bona actuació esportiva guanyant de 5 punts a l’equip d’Aielo però jugant de manera molt estàtica sense a penes penetracions i entrades a cistella; i en l’altre partit perdérem d’uns 20 punts davant l’Albaida, equip que s’endugué el trofeu de guanyador.

Tot i que no es pot parlar del primer test del Sènior abans de l’inici de la temporada ja que només 5 foren els jugadors del primer equip que acudiren al triangular, al menys va ser la primera ocasió en que Ximo va poder vore a alguns dels jugadors i anar corregint i pulint aspectes del joc.

Pel nostre equip van jugar: Juan Gomar, Miguel Martínez, M. Angel Gomar, Llaganya i Matt (sènior A) i Alex Sempere, Vicent Vidal, Ruben i Héctor (sènior B). Els jugadors del primer equip que no van poder acudir van ser: Paco Granchel i Ruben Santana per problemes físics, Marc Castelló per problemes personals i Dani Galve, que no s’incorporarà a l’equip fins d’ací a algunes setmanes per motius laborals.

El nostre equip disputarà al menys un partit mes de pretemporada abans de l’inici de la competició oficial que serà el dissabte 2 d’octubre.

Font: www.basquet.beniganim.net