II Marató de Spinning Festes de Sant Pasqual


El proper dissabte 8 de Maig tindrà lloc al parc Jaume I de Genovés “el II Marató de Spinning Festes de Sant Pasqual” on s’espera la participació de 360 persones que no sols serán del nostres poble sinó que acudiran de molts pobles tant de la Costera com de la Vall d´Albaida.
Son 3 els monitors que realitzaran aquest event i després de la finalització dels tres torns n´hi haurà un sopar per a tothom, finalitzant amb una discomòbil per acabar aquesta festa de l´esport. L’any passat la participació va ser de 240 persones en aquest mateix event però al 2010 hem conseguit incrementar la participació fins arribar als 360 usuaris.

Cal dir que l’activitat de spinnig forma part de les nostres Escoles Esportives Municipals, te una gran demanda i ha anat incrementant la seva participació desde l’any 2008 que la vam afegir com a escola esportiva.
Desde l’Ajuntament de Genovés convidem a tothom a que el proper dissabte a les 19h acudisca a gaudir d’aquest event esportiu que esperem de nou siga tot un gran èxit.
El tinent d´alcalde delegat d´esports Blai Albarracin comenta que ”El que estem preparant desde la regidoria d´esports, es una festa de l´esport al nostre poble.” Continua dient que Genovés “ sempre s´ha considerat un poble esportista, però amb el nivell de desenvolupament esportiu que estem aconseguint en aquestos moments, també estem siguent un referent a la nostra comarca”
Albarracin continua dient que “al mes de maig, Genovés viurà una cascada de fites esportives, amb la marató de spinning, la volta a peu i la carrera ciclista, amb tot podem dir que hui en dia estem en primera linea de l´activitat esportiva”.