II Concurs Nacional de Fotografia de L’Olleria

aflo-olleria

L’Associació Fotogràfica de l’Olleria (AFLO) ha organitzat, en col·laboració amb l’Ajuntament i Caixa Popular, el II Concurs de Fotografia de L’Olleria.

Aquesta edició manté les dues categories de la primera: Tema lliure i Tema L’Olleria. Una iniciativa que segons el president de l’entitat, Javier Monzó, pretén «des del nostre àmbit d’acció, implicar-nos socialment i contribuir a fer poble».

Precisament perquè es tracta d’una activitat sorgida de l’associacionisme local, és motiu més que suficient per a comptar amb el suport municipal, segons ha indicat Àgueda Micó, regidora de Cultura. «Estem al costat de les iniciatives que promouen les entitats ollerianes, i en este sentit des de la regidoria de Cultura enguany també estarem donant suport a esta segona edició d’este concurs d’àmbit estatal, que tant bona acollida va tindre a la primera edició». De fet al 2009 van participar al concurs 88 participants amb un total de 281 fotografies presentades.

Segons ha explicat Arturo Such, redactor de les bases i membre d’AFLO, cada autor podrà presentar un màxim de 3 fotografies per categoria. Les obres s’admetran fins el 16 d’abril, i l’entrega de premis tindrà lloc el 5 de juny de 2010 a la sala d’exposicions del teatre cine Goya. Com a novetat, en la categoria de tema l’Olleria enguany hi haurà dos premis enlloc d’un únic guardó. Els premis que s’atorgaran seran en la categoria lliure, un primer premi de 600 euros, un segon de 300 euros, i un tercer premi de 200 euros. En la categoria de tema l’Olleria, un primer premi de 200 euros i un segon de 100 euros.

Les bases estan penjades a la plana web d’AFLO i a la de l’Ajuntament de l’Olleria.