I Semana del medi ambient a l’Olleria

Del 29 de novembre al 4 de desembre

El Consell de Medi Ambient i Territori i les regidories de Medi Ambient i Participació Ciutadana de l’Ajuntament de l’Olleria han organitzat del 29 de novembre al 4 de desembre, la ‘I Setmana del Medi Ambient’. Un recull d’activitats que tenen la natura i la salut com a protagonistes, i que arrancaran el dilluns dia 29 amb la inauguració de l’exposició “Escoltant la terra” de l’ONG Survival.

Una col•lecció d’imatges que aborda l’especial relació entre els pobles indígenes i la terra, i que pretén mostrar els pobles indígenes com a societats contemporànies, respectuoses amb el medi ambient. La inauguració de l’exposició, que servirà com a tret d’eixida de la ‘I Setmana del Medi Ambient’, serà a les 19:30h a l’entrada del Teatre-Cine Goya.

A més d’esta exposició, la programació d’esta ‘I Setmana del Medi Ambient’ a l’Olleria inclou diverses xerrades, tallers de reciclatge i de cosmètica natural, un contacontes per als més menuts, i una excursió per a conèixer l’agricultura ecològica de la localitat valldalbaidina de Carrícola, entre altres.