I Macro Simultània d’Escacs a Vallada

La simultània tindrà lloc el 26 de novembre a partir de les 10 hores a la Plaça La Pau i estarà a càrrec del Gran Mestre Alexis Cabrera

L’esdeveniment està organitzat pel Club d’Escacs de la localitat en col·laboració amb la Regidoria d’Esports de l’Excm. Ajuntament de Vallada. El seu propòsit és apropar els escacs a tots els veïns de Vallada i localitats properes. Per això han decidit traslladar la diversió del joc a l’aire lliure, convidant a tots els interessats a gaudir amb aquesta atractiva activitat.

L’encarregat de dirigir l’exhibició de partides simultànies, serà el GM Alexis Cabrera, campió del primer Open Internacional Ciutat de Vallada, celebrat aquest mateix estiu a la localitat. El Gran Mestre d’escacs és llicenciat en Cultura Física i Esports i en l’actualitat entrena a alguns dels millors jugadors de la nostra comunitat.

La realització de partides simultànies suposa una gran oportunitat per enfrontar-se a un escaquista de gran nivell. Cabrera s’enfrontarà a 12 rivals simultàniament, qualsevol pot seure en un tauler lliure, quan un / a participant guanyi o perdi la seva partida, s’aixecarà i deixarà pas al següent jugador / a. Una vegada més acostem els escacs a la nostra comarca i us convidem a tots i totes a compartir un matí diferent! Podran participar públic de totes les edats a partir de les 10 del matí.