I Campus d’Estiu de l’Escola de Bàsquet de l’Olleria

Les activitats tindran lloc del 7 al 18 de juliol

L’Escola de Bàsquet de l’Olleria organitza per primera vegada un Campus d’Estiu. Es tracta d’unes jornades que tindran lloc del 7 al 18 de juliol, en les quals es barrejarà l’educació i l’esport. Les activitats es desenvoluparan des de les 9:30 a les 14:00 hores i el preu de la inscripció és de 60 euros. Es pretén acostar el món del bàsquet i la diversió a xiquetes i xiquets de 5 a 14 anys.

“No sols farem bàsquet. Es realitzaran sessions específiques de bàsquet i tornejos, sí… però també tasques multi esport, rutes en bicicleta, jocs d’aigua, skate, natació… tot inserit en un entorn ben divertit”, recalquen des de l’organització.

Durant els matins es realitzaran tres sessions en grups diferenciats, adaptant les activitats per nivells. Al termini de les inscripcions (30 de juny), s’establirà un cronograma final de totes les activitats que es realitzaran durant els deu dies, el qual es mostrarà a les mares i pares interessats durant la reunió informativa del dijous 3 de juliol (a les 19:30 hores, a l’Aula-Taller del Centre Social de l’Olleria).

S’ha de destacar que el 17 de juliol els alumnes del campus participaran a Genovés al Torneig de Bàsquet Intercampus organitzat pel Campus de Maria Pina. “Aquesta competició ens permetrà conéixer també altres xiquetes i xiquets basquetbolistes i reforçarà els lligams entre els participants, en tractar-se d’una sortida que combina la competició i la diversió, i, per tant, el sentit de pertinença al grup”, afirmen.