Hui dilluns finalitza el període de matricula per als cursos de l’Escola Oficial d’Idiomes a Ontinyent

Els llistats es poden consultar a la web www.eoialzira.es/ontinyent

Hui dilluns finalitza el periode de matrícula per als cursos de l’Escola Oficial d’Idiomes a Ontinyent 2013/2014. Després que aquest divendres hagen fet efectiva la seua matricula els alumnes que tenien dret a fer-ho, han quedat places vacants per no presència, personal o delegada dels interessats en tots els cursos excepte el nivell avançat d’anglès.

D’aquesta manera, hui es cobriran 40 d’alemany bàsic, 33 d’angles bàsic, 33 d’anglès intermedi i 46 de Francés bàsic. En primera instància tindran preferència sobre estes vacants els alumnes preinscrits que apareguen als llistats que es poden consultar a la web www.eoialzira.es/ontinyent , els quals podran fer efectiva la matrícula de 9:00 a 12:00 a l’Ajuntament d’Ontinyent.

Al cas que, finalitzat aquest torn, restaren places per cobrir, es cobririen a partir de les 13:00 entre els alumnes presents per ordre d’arribada, podent optar en aquest cas els alumnes que varen perdre l’escolaritat; els que esgotaren les convocatòries; aquells que vullguen actualitzar els seus coneixements; així com qualsevol persona interessada.