Guillem Juan Sancho de Canals guanya el Premi de Pintura Fira d’Agost 2009 de Xàtiva

Acta de lliurament del premi de pintura Fira d’Agost 2009 de Xàtiva

En la Casa de Cultura de Xàtiva, a les 20,00 hores del dia 22 de juliol de 2009, es reuneix el Jurat constituit per a qualificar i atorgar el Premi de Pintura Fira d’Agost 2009 de Xàtiva, conformat pels següents components:

En Rafael Gómez Aranda, Pintor i Catedràtic de Dibuix

N’Ernest Garcia Lledó, Artista plàstic i professor de Plàstica

N’Amado Gorba Palacín, Artista plàstic i crític d’art

Presidit per la Sra. Regidora de Fira i Festes de l’Excm. Ajuntament Na Rosa Mª Esteban Miedes i exercint de Secretari el funcionari En Josep Sanchis Martínez

Els membres del Jurat, després de visionar les 106 obres presentades en fan una selecció prèvia de 25 d’elles que passen a estudiar amb un major deteniment, decidint otorgar d’entre aquestes el Premi de Pintura Fira d’Agost 2009 de Xàtiva a l’obra catalogada amb el núm. 87 de Guillem Juan Sancho de Canals (València), sense títol, realitzada en tècnica mixta sobre paper.

El Jurat fa constar en acta, per la seua qualitat, 3 Mencions d’Honor: 1ª a la núm. 104 d’Irene Grau García de Sant Antoni de Benagèber (València) per l’obra titolada “La línea de sombra” díptic en técnica grafit sobre paper; la 2ª a la núm. 85 de Julio López Tornel, de València per l’obra titolada “Pepino de mar” en acrílic i la 3ª a la núm. 47 de Salvador Ribera Lagardera de Xàtiva, titolada “Embarcador” en acrílic sobre fusta.

I per a que conste, s’expedeix la present acta a les 22:40 hores del dia 22 de juliol de 2009.