Guadasséquies va acollir la 21 Trobada de corals de la Vall d’Albaida

Un total de nou agrupacions participaren en la cita comarcal

L’agrupació escola musical La Nova de l’Olleria, la coral Inesina i el cor juvenil Sinenómine de Benigànim, l’agrupació vocal Clarialba de Montaverner, l’agrupació coral de Castelló de Rugat, l’agrupació coral de Bocairent, l’associació musicovocal Nou Orfeó d’Ontinyent, l’agrupació vocal Eduardo Torres d’Albaida i l’agrupació coral Llorenç Barber d’Aielo de Malferit participaren ahir diumenge a la 21 Trobada de corals de la Vall d’Albaida.

La cita va arrancar a les set de la vesprada on un passacarrer acompanyat per la banda de música de Guadasséquies va acompanyar els participants i autoritats des de la porta de l’ajuntament fins el paratge de l’església Vella, on es van iniciar les interpretacions.

Cada formació va interpretar tres peces d’una ampla varietat d’estils i de procedència igualment diversa com havaneres, tarantel·les, espirituals negres o cançons populars angleses. Prop dels 300 coristes participants de tota la comarca tancaren l’acte amb la interpretació de “És l’hora dels adéus” .