Grans i menuts disfruten del triatló a L’Olleria

A l’esdeveniment acudiren unes 80 persones entre grans i menuts
Este passat diumenge 21 d’abril es va realitzar al poliesportiu municipal de L’Olleria, la presentació del nou club de triatló 3 reptes de L’Olleria. A l’esdeveniment acudiren unes 80 persones entre grans i menuts que estaven interessats en veure i participar en un triatló.
El primer acte es va realitzar en la piscina coberta de L’Olleria, a la sala polivalent, i en l’acte es va realitzar una xicoteta xerrada del que s’està fent des del club i es va realitzar una projecció on es va presentar la nova web del club. http://3reptes.wordpress.com/
A continuació es va realitzar una prova triatlètica per als més menuts, que va consistir en un parell de llargs de natació a la piscina, una volta d’uns 1000 metres en bici i una xicoteta carrera a peu.
Després d’esta es va passar a realitzar la prova triatlètica per als adults, que va consistir en uns 10 minuts de natació, una volta en bici de 12 kilòmetres i un carrera a peu d’uns 2 kilòmetres.
Tot en un ambient de companyerisme i no competitiu, la qual cosa va afavorir la participació. En tot moment els xiquets van entendre perfectament este esperit, i van contenir les seues ganes de guanyar, obeint les indicacions de l’organització, la policia municipal i protecció civil. L’ambient va ser bo, i tots, especialment els xiquets sembla que s’ho van passar molt bé. Tot va discórrer amb normalitat, sense cap incident ni accident. Açò en bona part va ser pel bon comportament dels participants i per la professionalitat de la policia i de la brigada de protecció civil. Tots van poder acabar els recorreguts complets, sense tindre que fer ús de la furgoneta, i els xiquets, fins i tot van fer els dos recorreguts, el de xiquets i el d’adults. Tot un luxe i una promesa.