Gran expectació a l’homenatge a David Albelda a Xàtiva

David Albelda, centrecampista del València C.F., va rebre ahir la insígnia d’or de la Junta Local Fallera de Xàtiva i l’escut de la ciutat per la seua trajectòria esportiva, en el primer acte de les jornades culturals 2011 de la Junta Local Fallera.

Més de 300 persones assistiren a aquest homenatge, la majoria xiquets, que li feren algunes preguntes al jugador, que va signar pòsters, samarretes i braços a aquells que ho demanaven. Les fallares majors de Xàtiva 2011 MªJosé Mallol i Patricia Giner li feren entrega de la insígnia d’or, i Albelda els va correspondre amb un pòster amb imatges d’ell signat. Alfono Rus, alcalde de Xàtiva li va fer entrega de l’escut de la ciutat. El jugador com a agraïment, li va regalar una rèplica en miniatura del camp del Mestalla.

«Albelda ha sigut una persona que sempre ha cregut en el seu joc, en la seua forma de ser. Ha arribat on ha arribat per treballar, per lluitar, i sobre tot per fer equip.» Va dir l’alcalde i president nat de la Junta Local Fallera. «Des de Xàtiva t’estimem i sobre tot creguem que eres una persona molt important en el futbol nacional

Per la seua part, Albelda explicà que Xàtiva es una ciutat que li dona molts bons records, ja que va estudiar en els instituts locals. Així mateix, que també coneix la nit xativina, ja que com va dir, de tant en tant s’escapen per fer un poc de festa. «Conec l’alcalde des de fa anys, Javier García Paños, president de la Junta Local, ha pitat algun que altre partit que jugava quan era menut.» Va explicar el jugador de la Pobla Llarga. «Vull donar-vos les gràcies per aquest acte i per aquestes insígnies, per haver pensat en mi«. Finalment va desitjar a les falleres que no ploguera en falles i que passaren unes bones festes.

Per acabar, Rus sols va demanar que «el València siga campió del món«.

[nggallery id=444]