Gran èxit Eva Juan a Ontinyent

portada93


El centre comercial El Teler vol donar les gràcies a tot el públic que va vindre el dissabte a la benvinguda de Eva Juan a Ontinyent.

L’esdeveniment va començar a les 19:00 hores i s’acababa al voltant de les 22:00 hores.

La més sorpresa de tots va ser Eva al vore la quantitat de gent que hi havia a la plaça del centre comercial. Eva va iniciar la vesprada ballan una de les seues coreografies fetes al programa i, després de dir unes paraules d’agraïment a tots pel seu recolzament desde que va entrar al programa de TV i per la seua assistència, va estar signan posters i fent-se fotos amb tots els seus fans durant practiment tres hores.

Per acabar va tornar a fer una coreografia i se’n va anar molt contenta per tot el que havia viscut eixa vesprada i per la gran resposta de la gent d’Ontinyent i comarca.

Hi ha que destacar al Periodic d’Ontinyent per la seua llavor imprimint més de tres mil posters repartits al mateix diari i eixa vesprada entre el públic per a que Eva puguera signar-los i la gent el tinguera com a record d’eixe dia.

Tb nomenar als col.laboradors sense els quals no s’haguera pogut realitzar aquesta iniciativa: Opticas Claravisión, Bo Concept, Autoca, Foto Flash y Grupo BP (Lanapur, Medigrey y Naturlana).

Per últim, el centre comercial El Teler vol felicitar a Eva pel seu pas al programa i per haver representat a la nostra ciutat per tot arreu i portar el nostre nom allà on vaja. També donar-li les gràcies a ella i a la seua familia per la paciència i predisposició a fer tot el fera falta per a que eixe dia tinguera l’exit que va tindre en tots els aspectes.

Salutacions,

Oscar Pastor
Gerente
Centre Comercial i d’Oci El Teler

portada-portada3

128

218

final9