Gran cavalcada de Reis a Moixent

Els més menuts van gaudir amb una desfilada especial

La localitat de Moixent va viure una espectacular cavalcada de Reis el dilluns de vesprada recorrent l’avinguda del Guerrer i plaça Major fins a arribar a l’església. La comitiva va estar composta pels components de la comissió de festes acompanyats de grups musicals, ballet i la societat musical la Constància.

Enguany, la comissió de festes de 2015 va preparar esta activitat amb molta il·lusió i va estar molt valorada la seua organització. En primer lloc, una estrela s’obria camí entre milers de veïns, especialment, els més menuts. A continuació, un boato musical compost principalment per xiquets, interpretava música de percussió. En tercer lloc, dos festers de la comissió interpretaren el paper de la Verge i de Sant Josep, acompanyats d’animals domèstics.

Un ballet, amb música de batucada, donava pas a la quarta part de la cavalcada, els regals. Seguidament s’il·luminaven els carrers amb les torxes enceses dels acompanyants dels reis, qui també portaven milers de regals per a tots els assistents, carregats amb sis grans cofres de regals.

La cavalcada la tancà la carrossa reial on anaven els Reis Mags i els seus patges, qui van ser rebuts per l’alcalde de Moixent, Vicent Dubal, en la porta de l’Ajuntament. Tot seguit es dirigiren al públic assistent des del balcó del Consistori. La vesprada acabà amb l’adoració dels Reis al naixement instal·lat en l’altar de l’església, sent rebuts pel rector de la parròquia. També s’entregaren regals personalitzats als xiquets que van assistir al temple.