Gran acollida de l’exposició de Diorames Nadalencs en el centre cultural Caixa Ontinyent

En només sis dies, s’han registrat 2.500 visites.

El Centre Cultural Caixa Ontinyent acull, des de la passada setmana, l’exposició “… lo envolvió en pañales y lo acostó en un pesebre…” una mostra de diorames nadalencs que recreen escenes bíbliques basades en el naixement i els primers anys de vida de Jesús. La mostra ha tingut un gran èxit, ja que en els seus primers sis dies ha sigut visitada per 2.500 persones.

Els diorames són com a fotografies en tres dimensions que permeten apreciar millor els detalls, a més d’aconseguir sensació de profunditat, lluminositat, color, volum i realisme.

La col·lecció, composta per set diorames de la mateixa grandària i estructura, pretén mostrar la història del naixement de Jesucrist amb escenes concretes d’on i com van ocórrer els principals episodis: l’anunciació de María, demanant posada, anunciació als pastors, naixement, presentació en el temple, adoració dels Reis Mags i Fugida a Egipte.

La mostra ha sigut realitzada per Belenes Asís, un equip d’artesans de Xàtiva, dedicats a l’elaboració de tot allò que s’ha relacionat amb el món del betlemisme: betlems, portals, miniatures, diorames, etc.

“… lo envolvió en pañales y lo acostó en un pesebre…” podrà visitar-se fins al 8 de gener, de dimarts a divendres de 18:00 a 21:00 hores, i dissabtes, diumenges i festius, de 12:00 a 14:00 hores i de 18:00 a 21:00 hores.