Gonzalo Romero guanya el Premi de Pintura Fira d’Agost 2011

El dia 28 de juliol, es va reunir a la Casa de Cultura de Xàtiva el Jurat constituit per a qualificar i atorgar el Premi de Pintura Fira d’Agost 2011, de Xàtiva, conformat per els arties pintors Juan Francés Gandía, Vicente Giner Valls i Ricardo Vila Vicedo, presidit pel Sr. Regidor de Fira i Festes de l’Excm. Ajuntament Ramón Vila Gisbert i exercint de Secretari el funcionari Josep Sanchis Martínez.

Els membres del Jurat, després de visionar les 96 obres presentades en fan una selecció prèvia de 26 d’elles que passen a estudiar amb un major deteniment, decidint atorgar d’entre aquestes el Premi de Pintura Fira d’Agost 2011 de Xàtiva a l’obra catalogada amb el núm. 10 de l’artista Gonzalo Romero Navarro, de Marines (València) per l’obra titolada “Carne comercial”, realitzada en tècnica mixta sobre taula.

El Jurat fa constar en acta, per la seua qualitat, 2 Mencions d’Honor a la núm. 66 de José Ramón Blesa Vidal de Canals (València) per l’obra titolada “El Verde Limón” en tècnica acrílic sobre llenç i a la núm. 89 de Pepe Mallea Ibáñez, de Xàtiva (València), per l’obra titolada “Montesa de bon matí” en tècnica oli sobre taula.