Gent de Canals presenta el seu candidat a l’alcaldia

Ricardo Requena aposta per la proximitat entre l’Administració Pública Local i el veïnat

Gent de Canals va presentar el passat dissabte al seu candidat a l’alcaldia, Ricardo Requena, en un acte celebrat en el centre Ca Don José. Segons la formació, l’acte va ser “tot un èxit”. “Totes les cadires ocupades i més de 50 persones en peu, abarrotaven l’espai cultural, en el que fou tota una festa democràtica”, remarquen des de la formació.

L’encarregat de donar la benvinguda als assistents va ser Pascual Durá, actual president de la formació independent i regidor de GdC des de 2003. Pascual va dedicar unes paraules a la persona de Ricardo Requena, destacant del candidat la seua “gran experiència” al capdavant de la gestió pública, recordant als presents que Requena és actualment director d’un col·legi públic a més a més de portar 8 anys de Regidor, els últims 4 com a portaveu.

Pascual va voler deixar clar que el candidat és “una persona sensata, amb trellat i sentit comú, i amb una nova línia d’idees fresques i joves focalitzades per millorar la qualitat de vida dels veïns d’Aiacor, Torre Cerdà, la Torreta i Canals, és a dir, de tot un poble”.

Requena va explicar les línies generals que seguirà en cas de rebre el suport de la ciutadania: “proximitat entre l’Administració Pública Local i el veïnat, sentit comú amb les decisions preses deixant-se ja de polítiques de façana, idees clares per a consensuar què volem com a poble i voluntat per fer les coses de la millor manera possible i no de la millor manera que u sap”.