Gent de Canals insta al Consistori a reparar danys en alguns edificis

Exigeixen que es milloren les façanes del pavelló Ricardo Tormo i el centre Ca Don José

Gent de Canals, insta al Consistori a reparar danys en les façanes del pavelló d’esports Ricardo Tormo i al Centre Cultural Ca Don José. «Cada vegada que observem alguna deficiència, anomalia o necessitat, en l’aspecte infraestructural i material, ho comuniquem immediatament a l’Equip de Govern per a que, dintre de les seues possibilitats, solucionen allò del que se’ls ha informat«, afirmen des d’aquest grup.

Fa unes setmanes, a través del correu electrònic, Gent de Canals va rebre un mail d’un veí de Canals, «indicant-nos que una de les parets del pavelló d’esports Ricardo Tormo tenia badalls i algun forat, que podrien ocasionar risc per a la ciutadania al trobar-se molt a prop estes deficiències del parc infantil existent en les immediacions. De seguida vam visitar el lloc assenyalat i vam poder observar que efectivament existien escletxes i algun forat visualment cridaner», destaquen.

En la mateixa línia, temps enrere, «vam poder veure que les peces de marbre que composen la façana del nou edifici Ca Don José (que encara no té 2 anys) estaven desprenent-se i trencant-se, amb el risc que açò comporta, ja que se tracta de pedres de grans dimensions i pes que, en cas de caure damunt d’algun vianant, podria tenir greus conseqüències», manifesten.

Tant en el plenari de 31 de gener, com esta mateixa setmana, Gent de Canals ha informat a l’Alcaldia d’aquestes anomalies, «així com també hem demanat que el departament d’urbanisme revise la perillositat dels danys per a evitar mals majors i en el cas de Ca Don José, exigir responsabilitats (si així s’estima oportú) a qui corresponga«, diuen.

GdC recorda, que en els últims mesos, han aportat a l’Ajuntament gran quantitat d’informació referent a desperfectes en espais públics, instal·lacions municipals, mobiliari comú, etc., com: col·legis públics, parcs infantils (com el que hi ha junt al pavelló), carrers i avingudes (com Corts Valencianes, Generalitat, etc.), clots a l’asfalt (camí de les Moles i algunes interseccions), etc.