Gent de Canals critica l’augment dels preus d’accés a les piscines

El PP de Canals aprova pujar els preus dels carnets familiars i individuals

Gent de Canals informa als ciutadans d’una nova pujada de preus públics que el Govern Local del PP de Canals ha aprovat. Des del grup assenyalen que la Junta de Govern Local, constituïda únicament per regidors del Partit Popular, van aprovar fa uns dies una modificació de les normes reguladores dels preus públics corresponents a serveis de tipus esportius, entre les quals, «nosaltres hem volgut destacar, per la proximitat de l’estiu, el bon oratge i l’ús que pràcticament tot el veïnat fem, l’augment que han patit els abonament d’accés individual i familiar a les piscines del poliesportiu municipal de Canals», diuen.

En estes noves tarifes que entraran en vigor una vegada s’haja publicat el seu text íntegre en el Butlletí Oficial de la Província (per a l’estiu 2014), «passarem a pagar 45€ per la targeta individual que fins ara valia 30€, mentre que pagarem 60€ per la targeta familiar que costava 40€. Tant en un cas com en l’altre, el PP de Canals ha augmentat els preus d’estos abonaments un 50%, el que considerem una vertadera exageració i un despropòsit, donada la situació actual per la qual travessem», critiquen.

Gent de Canals, oficialment, ja ha manifestat estar en contra no sols d’aquesta pujada, sinó també «de la resta d’increments de taxes que en l’àrea d’esports no semblen tenir fi».

Recalquen que «no deixa de ser una ironia i una contradicció que l’Equip de Govern del PP Local, que ha estat lloant-se a sí mateix per haver acabat l’any 2012 amb un superàvit de més de mig milió d’euros i que, per contra, continue rascant la butxaca dels contribuents d’una manera tan exagerada i desproporcionada».