Genovés viurà aquest cap de setmana el XI Torneig Cadet de Bàsquet

València B.C., Joventut de Badalona i Cajasol Sevilla participaran junt al C.B. Genovés en aquesta competició

El València B.C., Joventut de Badalona, Cajasol Sevilla i el C.B. Genovés disputaran aquest cap de setmana l’onzena edició del Torneig Cadet de Bàsquet del Genovés. Una nova edició que comptarà amb equips importants no tan sols a nivell nacional, sinò també a nivell europeu.

El Torneig començarà el divendres a les 17.30 hores amb un atractiu València B.C. – Joventut de Badalona, per a continuar amb el debut de l’equip local contra el Cajasol Sevilla. Aquesta jornada del divendres acabarà amb la presentació i benvinguda oficial del Torneig al Museu de la Pilota.

En la jornada maratoniana del dissabte, el València BC i el C.B. Genovés obriran la competició a les 10 hores, per a donar pas, a les 12 hores, al partit entre el Cajasol Sevilla i el Joventut de Badalona. Després, els equips que disputen el torneig compartiran un dinar de germanor .

La jornada vespertina enfrontarà, en el primer partit, al C.B. Genovés i el Joventut de Badalona i després l’enfrontament entre el València BC i el Cajasol Sevilla. A la fi d’aquesta jornada ja es sabrà quins són els equips classificats per a la gran final del diumenge que tindrà lloc a les 12 hores. A les 10 hores es jugarà per al tercer lloc.

Un torneig en què, com els darrers anys, el Club Bàsquet Genovés, a més de posar «molt d’esforç i de sacrifici», hi posa molta «il·lusió«, sense la qual, de segur que no s’estaria parlant d’una nova edició del Torneig i més encara en aquest any que està ple d’actes que commemoren el 20 aniversari del club. “És una bona oportunitat per veure el pur bàsquet de formació, amb tres dels millors bressols de l’Estat Espanyol. Bona excusa per assistir al pavelló al llarg del cap de setmana. Per això des del C.B. Genovés volem convidar a tots els aficionats del Genovés i de les comarques veïnes que assisteixquen a presenciar aquesta nova edició d’aquest esdeveniment esportiu». Per tant, divendres, dissabte i diumenge, el millor bàsquet cadet al Genovés.

Horaris del partits:

DIVENDRES 21 DE FEBRER DE 2014:
17’30 H. – VALÈNCIA BÀSKET CLUB– JOVENTUT DE BADALONA
19’15 H. – CAJASOL SEVILLA– C.B. GENOVÉS JÚNIOR.
21’30 H. – Presentació al Museu de la Pilota

DISSABTE 22 DE FEBRER DE 2014:
10’00 H. – VALÈNCIA BÀSKET CLUB.– C.B. GENOVÉS JÚNIOR
12’00 H. – CAJASOL SEVILLA – JOVENTUT DE BADALONA.
17’15 H. – JOVENTUT DE BADALONA – C.B. GENOVÉS JÚNIOR
19’00 H. – CAJASOL SEVILLA –. VALÈNCIA BÀSKET CLUB.

DIUMENGE 23 DE FEBRER DE 2014:
10’00 H. – 3er i 4t LLOC
12’00 H. – FINAL