Genovés: Exposició fotos d’Ismael Latorre

0031

Aspecte de la sala del museu amb la presencia del nombrós públic, entre ells, polítics locasl, aficcionats de la pilota, veïns d’Alginet i mítiques figures com Juliet d’Alginet, Rovellet i Paco Cabanes “el Genovés”.

El passat divendres día 15 de maig 2009, es va inaugurar l’exposició de fotos d’Ismael Latorre sobre la pilota valenciana als trinquets (fotos de 1946 a 1971), amb la presència principal de Juliet d’Alginet.

Inauguraren l’exposició, el mateix fotògraf, l’Alcalde de Genovés, Emilio Llopis, l’Alcalde d’Alginet Enric Girona i el Director General d’Esports, Mateo Castellà. Estigueren presents entre altres, Juliet d’Alginet, Rovellet o el Genovés. Es va fer una xerrada històrica a càrrec de Rafa Jordán «el Savi»

Parlament a càrrec del fotògraf Ismael Latorre, amb la presència de Rafa Jordán “el Savi”, l’Alcalde d’Alginet Enric Girona, l’Alcalde de Genovés Emilio Llopis i el Director General d’Esports Mateo Castellá.

134

dissabte. 16-05-09 encontre d’escoles de pilota festes de Sant Pasqual al carrer Mestre Domingo Hernández de Genovés, amb la presencia de les escoles de Genovés, Albaida, Muro, l’Alqueria d’Asnar i Benigànim, destacant la victoria de tots els equips de Genovés.

Els jugadors més menuts participants en l’encontre d’escoles. Per Genovés están Borja, Albert, Joan i Jorge –la futura i més prometedora figura local-.

107

Tonet en un moment de la partida contra Albaida realitzant la treta.

1121

Alguns dels participants en l’encontre amb les seues medalles.

2151

Fuente: David Sarasol.