Genovés celebra un torneig aleví de minibàsquet

Aquesta competició nacional tindrà lloc el 22, 23 i 24 de juny al pavelló

El Pavelló Municipal de Genovés acollirà els propers 22, 23 i 24 de juny el X Torneig Nacional aleví de Minibàsquet. El  C.B. Genovés junt a l’Escola de Bàsquet del mateix Club oferiran aquest torneig amb els millors conjunts alevins de tot l’Estat Espanyol. Una nova edició que celebra el desé aniversari d’aquest campionat.

Aquestos 10 tornejos i els 9 que organitzen pel mes de febrer-març en categoria cadet, sumen ja una xifra que «provoca vertigen, sobretot després de veure els equips i jugadors que han participat en les esmentades competicions esportives«, afirmen des de l’organització. «No és fàcil portar a terme esdeveniments com aquestos, i més en els temps que ens trobem, però el C.B. Genovés no vol deixar d’oferir aquestes competicions als jugadors del seu club», recalquen.

Per aquestos campionats alevins han passat equips com C.B. Saragossa, Akasvayu Girona, Easo Sant Sebastià, Joventut de Badalona, Real Madrid, Ros Casares, Unelco Tnerife,Barreirense de Portugal, Pamesa València, C.B. Cornellà, Estudiantes de Madrid, C.B. Llíria, Gandia Bàsquet, C.B. Alginet, Meridiano Alacant, Spartag de Praga i el propi C.B. Genovés. Aquesta nova edició que conformarà el X Torneig Nacional Aleví de Minibàsquet de Genovés comptarà amb la participació dels equips del C.B. Genovés, València B.C., Joventut de Badalona, Unicaja Màlaga, C.B. Cornellà i per primera vegada del OAM Godella.

La presentació del torneig es farà el proper divendres 22 de juny al Museu de la Pilota i les competicions seran durant tota la jornada del dissabte 23, on es definiran els creuaments finals que es disputaran el diumenge 24, la final està prevista que a les 12.00 hores.

Desde de l’organització afirmen que «no ha estat gens fàcil configurar el cartell del torneig, degut al calendari, cada volta més apretat, que proposen totes les Federacions Territorials de Bàsquet i de les dificultats que hem tingut a última hora en la participació d’un equip extranger, ja que l’anul·lació dels vols ha fet que l’equip del Ostrava es caiguera del cartell a última hora», assenyalen. Cal destacar que l’OAM Godella ha quedat subcampió de la Comunitat Valenciana, «la qual cosa ens fa comptar amb un dels millors equips valencians de la categoria», manifesten. «Les edicions anteriors ens confirmen que aquest tipus de campionats són una festa d’aquest esport, des del C.B. Genovés i l’Escola de Bàsquet continuem en la promoció del bàsquet entre els més menuts», finalitzen.