Genovés acull l’exposició “Mirades de la hamada”

VI Jornades de Solidaritat amb el Poble Sahrauí

Genovés acull l’exposició “Mirades de la hamada”, dins les Jornades de Solidaritat amb el Poble Sahrauí organitzades per Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva.

Genovés acull un any més una exposició sobre el Sàhara. El divendres 24 de febrer, l’Auditori de Genovés ha acollit la inauguració de “Mirades de la hamada”. A l’acte van acudir l’Alcalde, Emilio Llopis, així com diversos regidors de l’Ajuntament de Genovés.

L’exposició fotogràfica col·lectiva “Mirades de la hamada” pretén reflectir, a través de la mirada, l’interior dels personatges. Unes mirades dels rostres dels refugiats sahrauís en els campaments de Tinduf. Benito Pajares, Pepe Artero, El Flaco, Héctor Herrería, José Luis García, Pepe Caparrós i Carmina Cuenca són els autors de les fotografies.

L’exposició es podrà veure a l’Auditori Municial de Genovés, a la Sala d’Exposicions fins el 2 de març.

Aquestes Jornades de Solidaritat se sumen a la celebració del 27 de febrer per tal de commemorar el dia de la proclamació de la República Àrab Sahrauí Democràtica (R.A.S.D.).

Recordar que les Jornades estan organitzades per Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva i que col·laboren el col·lectiu Al-Amal de València, La Caixa, Caixa Popular, i els Ajuntaments de Genovés i de Xàtiva.