Genovés acull el XI Torneig Aleví de minibàsquet

Aquest cap de setmana al Pavelló de la localitat

El València B.C., Joventut de Badalona, CB Delfos Cornellà, CB Saragossa, CB El Palo Unicaja Màlaga i el C.B. Genovés disputaran aquest cap de setmana la onzena edició del Torneig Aleví del Genovés. Tots els clubs han confirmat la seua presència per competir per la consecució del títol en aquest campionat que, després de 11 edicions es va consolidant com un dels referents a nivell estatal. El club, en la presentació del torneig afirmava que “després de nou anys, la implicació de la gent del club i el recolzament de les institucions públiques i empreses privades fa que any rere any presentem dos tornejos, un en categoria cadet i un altre en categoria aleví, com aquest que ara ens ocupa. Un torneig en categoria aleví, amb xiquets de 12 anys però que juguen un bàsquet envejable”.

Després de l’edició de l’any anterior, i de la confirmacó de tots els equips de participar amb els seus equips Mini A, de segur que el pavelló del Genovés tornarà a viure un altre cap de setmana de bàsquet vibrant amb partits que faran gaudir a tots els que els agrada el bàsquet i més encara el bàsquet de formació.

El dissabte al matí començarà el campionat amb un partit en el que el C.B. Genovés s’enfrotarà a CB Saragossa per a després i de manera ininterrompuda veure dos partits no menys interessants entre el Cornellà-Unicaja Màlaga i el C.B. Genovés-Joventut. La vesprada comptarà amb tres partits més que decidiran els partits finals del cap de setmana i seran els següents: València B.C.-CB Cornellà, CB Saragossa-Joventut i València B.C. –Unicaja Màlaga.

El diumenge a partir de les 9.00 del matí es jugaran els partits per decidir des del tercer al sisé lloc i a les 12 la gran final, «que de repetir-se una cosa semblant a l’any anterior ens assegurem veure el millor bàsquet de la categoria», recalquen. Per això des del C.B. Genovés diuen que “tota a gent que estima el bàsquet no pot deixar-se de perdre partits com aquestos, per això aquest cap de setmana vos esperem al Pavelló del Genovés per veure jugadors que de segur en un futur els veurem competir a nivells importants”.

XIé TORNEIG NACIONAL ALEVÍ DE MINIBÀSQUET DEL GENOVÉS

Dies 21, 22 i 23 de Juny de 2013

Pavelló Municipal del Genovés

GRUP A: C.B.DELFOS EBCB CORNELLÀ, C.B. EL PALO FYM UNICAJA DE MÀLAGA, VALÈNCIA B.C
GRUP B: JOVENTUT BADALONA,., C.B. GENOVÉS, C.B. SARAGOSSA

DIVENDRES 21 DE JUNY DE 2013

21’00 hores – Presentació del Torneig al Museu de la Pilota
21’30 hores – Refrigeri al carrer

DISSABTE 22 DE JUNY DE 2013

9’30 hores C.B. GENOVÉS– C.B. SARAGOSSA
11’00 hores C.B. DELFOS EBCB CORNELLÀ– C.B. EL PALO FYM UNICAJA
12’30 hores C.B. GENOVÉS – JOVENTUT BADALONA
16’30 hores VALÈNCIA B.C.– C.B. DELFOS EBCB CORNELLÀ
18’00 hores C.B. SARAGOSSA – JOVENTUT BADALONA
19’30 hores VALÈNCIA B.C.– C.B. EL PALO FYM UNICAJA

DIUMENGE 23 DE JUNY DE 2013

9’00 hores 3r Grup A – 3r Grup B
10’30 hores 3r i 4t lloc (2n Grup A – 2n Grup B)
12’00 hores FINAL (1r Grup A – 1r Grup B)
13’30 hores – Lliurament de Premis
14’00 hores – Comiat