Genovés acull el I Encontre Provincial de Boccia

Més de 80 esportistes de 7 centres ocupacionals participaren en aquest encontre
Esportistes de 7 centres ocupacionals de la província de València participaren en el I Encontre Provincial de Boccia 2012-2013 que va tindre lloc dimarts en el Pavelló Municipal del Genovés. L’encontre va estar organitzat pel centre de Xàtiva junt a la Coordinadora de Centres Ocupacionals (Copava). L’activitat es va desenvolupar al llarg de tot el matí en les tres modalitats en les que compta aquesta competició: llançament manual, lançament en canaleta i Bowling-Boccia.

La Boccia és un esport molt arrelat en les competicions que Copava organitza i cada vegada va tenint més participació per part dels esportistes amb discapacitat intel·lectual. Durant tot el matí van estar disputant-se partides en les tres modalitats fins les 13.30 hores, quan es va donar per finalitzat l’encontre. És un esport que cada vegada va tenint més esportistes inscrits degut a que la població en la que treballen aquests centres es va fent cada vegada més gran i a nivell motor precissa d’esports com pot ser el cas de la boccia. Malgrat tot, els centres estan fent un esforç per dur a terme activitats com aquestes. “A ells els agrada molt participoar, competir i veure als companys d’altres centres en estes activitats», afirmen des de l’organització.

Els centres participants van ser el C.O. La Costera de Xàtiva, C.O. Vicente Pérez de València, COM Ontinyent, C.O. C.O. Requena, C.O. M. EL Castellet de Castelló, Francisco TARín de Manises i el C.O. Hort de Feliu d’Alginet.

El C.O. La Costera es mostrava satisfet, tant pel desenvolupament de la jornada com del nivell mostrat pels jugadors en totes les modalitats. Des del Centre es vol agrair als alumnes del IES Dr. Simaro de Xàtiva la seva col.laboració en l’organització i desenvolupament i al Col.legi Verge dels Desemparats del Genovés per donar-li colorit a l’encontre amb la seva assistència a les jornades.