Genovés acull aquest cap de setmana la Fira Tradicional Valenciana

Els assistents gaudiran amb productes autòctons, tallers i exposicions

L’Ajuntament de Genovés i KAOS Eventos Temáticos amb el patrocini del Patronat de Turisme «València, Terra i Mar» han organitzat la sisena edició de la Fira Tradicional Valenciana que tindrà lloc aquest dissabte i diumenge a la plaça Immaculada de Genovés.

Segons ha assenyalat el regidor de Festes de l’Ajuntament de Genovés, Abel López, la finalitat és mostrar a tots els visitants el patrimoni cultural local i els productes i tradicions valencianes.

La inauguració tindrà lloc a les 11 del matí del dissabte i anirà a càrrec de l’Escola Municipal de Teatre de Genovés i el Grup de Danses Associació 9 d’Octubre, que estaran acompanyats per la colla de dolçainers i tabalets «La Socarrà».

Segons ha avançat el regidor, hi hauran 20 expositors de venda, 7 artesans i 8 expositors d’associacions i entitats locals.
A més, es duran a terme demostracions d’oficis antics, taller d’elaboració de pilotes, un altre al voltant de com aparellar el «macho» per anar al camp, etc.

Els assistents també gaudiran amb una exposició d’indumentària valenciana a la Casa de la Cultura i es traurà al carrer una representació del Museu de Pilota Valenciana.