Genovés a la Fira Internacional de Turisme de la Comunitat Valenciana

foto_fira

El passat 3, 4 i 5 d’abril s’ha celebrat al recinte de la Fira de València, la 5ª Fira Internacional de Turismo de la Comunitat Valenciana.

Un any més, el poble de Genovés ha estat present en l’espai que la Diputació de València cedéis als pobles menuts. I un any més, encara que amb menys afluencia de gent que altres edicions, ha sigut un èxit d’organització i participació, ja que els pobles que ocupen aquest espai aporten una sèrie d’activitats que ho fan més atractiu.

Així doncs, el nostre poble ha aportat degustacions de dolços típics, com l’arnadí i l’almoixàvena, així com un taller dels artesans fabricants de material per al joc de pilota valenciana, taller, per altra banda, amb una gran acceptació i èxit, per lo curiós que resulta.

Per altra banda, dir que el divendres, 3, dia de la inauguració, va estar al nostre estand la Conselleria de Turisme de la Generalitat Valenciana, Angèlica Such. I el dissabte, 4, va estar present el President de la Diptuació de València, Alfonso Rus.

Així el Regidor de Promoció Econòmica Blai Albarracin afirma que “Es calcula que més de 2.000 persones van passar o es van interessar per l’oferta del nostre poble que, entre altres activitats presentava la ruta de la pilota, una ruta, única, que es presentava en aquesta fira i que, junt al ja creat museu de la pilota, és un dels atractius del poble”. Així, també, continua dien Albarracin “ Com les nostres rutes per a realitzar-les a peu i els paratges que les envolten, d’un gran atractiu paisatgístic. Junt a tot açò, la gastronomia és el que falta per arredonir-ho, essent els nostres arrossos i dolços el reclam perfecte. D’ahí el lema del poble, Genovés, esport, natura i gastronomia.”