Garcia Mascarell guanya la XVI Pujada al Montcabrer

L’atleta de Xàtiva bateix el rècord de la carrera

Javier Garcia Mascarell ha guanyat la XVI Pujada al Montcabrer (Alcoi), batent el rècord de la carrera amb un temps de 1h 31m 15s.

Corredors del Club Atletisme Xàtiva (CAX) es van donar cita també a aquest certamen. Una prova de 19 kilòmetres amb 985 metres de desnivell positiu amb la característica especial de fer cim en una de les muntanyes més boniques del voltant, el Montcabrer a 1390 metres.

Fins a Alcoi es van desplaçar Roman López, que va realitzar una gran carrera amb un temps de 2 hores i una 90º posició a la general i 60º classificat de la seua categoria. Molt prop va quedar Vicente Martínez amb un temps de 2 hores 5 minuts i una 129º posició a la general i 6º de la seua categoria, i aprofitant per a preparar la Perimetral. Moises Calatayud va fer 2 hores 6 minuts i 132º de la general i 86º de la seua categoria. Alberto Casanova (2 hores 24 minuts amb una 243º posició de la general) va aconseguir entrar en la posició 14 de la seua categoria.

I quasi desde Zegama, Ferran Garrido va fer un temps de 2 hores 35 minuts, va quedar el 302º posició a la general i el 186º a la seua categoria. Jose Vicente Gil, amb un temps de 2 hores 38 minuts, va quedar en la posició 311 de la general i el 16 de la seua categoria.