Gabi Sanchis jugarà el campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques

Aquest jugador va començar a jugar a bàsquet al CB Genovés

Gabi Sanchis, jugador nascut al Genovés, jugarà el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques en Categoria Aleví amb la Selecció Valenciana. Aquest jugador va començar a jugar al bàsquet des de ben menut al CB Genovés, club del qual no ha deixat de formar part. Ben cert és que aquesta temporada ha entrenat un dia a la setmana amb l’equip aleví del València BC, la qual cosa li ha permés participar en dos tornejos d’àmbit nacional amb el club taronja, un a Granollers i un altre a Calahorra, La Rioja..

Gabi forma part del programa de tecnificació des de categoria benjamí i el fet de competir estos dos anys en un equip que participa en la lliga autonòmica aleví l’ha fet créixer com a jugador, que al final ha tingut la seva recompensa en aquesta convocatòria per a disputar el campionat d’Espanya. Des del club de Genovés destaquen que «no hem de deixar de costat els seus companys d’equip. Sense ells haguera sigut impossible arribar a aquesta situació. L’entrenament diari, l’esforç per millorar al costat de l’equip han estat els vertaders valedors d’aquesta decisió final».

Menció especial per a Yokin Herencia que l’ha acompanyat fins ben avançades les convocatòries de la preselecció i de Miquel Cerdà i Miquel Giner, que al costat d’Herencia van ser l’any passat companys de Gabi en el programa de tecnificació d’alevins de primer any. Des del C.B. Genovés es mostraven satisfets per aquesta convocatòria. “És un xiquet que s’ho mereix per les ganes de millorar que té, però no s’ha d’oblidar que a més del seu propi treball aquest èxit és conseqüència d’altres factors com són els seus companys d’equip. Sense ells de segur que Gabi a dia d’avui no estaria en aquesta selecció. I també com no al treball i la dedicació dels seus pares”, destaquen.