Furten una peça de l’exposició dedicada a Ovidi Montllor

Si es torna, encara que siga de forma anònima, es paralitzarà la denúncia corresponent

Ha desaparegut una peça de l’exposició ubicada a la Casa de la Cultura de Xàtiva “Ovidi Popular”, dedicada al cantant i actor Ovidi Montllor nascut a Alcoi.

Aquesta mostra es troba oberta fins l’11 de setembre, està composta de diverses obres gràfiques digitals sobre llenç, acrílics i dos peces de petit tamany de la silueta de l’homenatjat, realitzades en ferro.

El matí del dimarts dia 8 de setembre va desapareixer de la Sala Entresol, on està instal·lada l’exposició, una peça petita i per tant fàcil d’amagar davant el personal que es troba a la cura de la instal·lació cultural, feta sobre planxa de ferro de 25 x 25 x 0,5 cm que reproduia el positiu de la silueta del rostre de l’Ovidi, bessona d’altra obra amb la silueta en negatiu o buidada, que queda en l’exposició. Una i l’altra es complemantaven.

Les càmares de video-vigilància van captar el moment en què es va produïr l’acte d’apropiament indegut d’esta peça. A hores d’ara s’està procedint a la identificació de la persona que ho va realitzar per a presentar la corresponent denúncia davant l’autoritat policial que conduesca a la devolució d’aquesta obra que no té cap sentit sense la seua bessona.

Tot i la gravetat de l’acte dut a terme, en un gest de tolerància i bona voluntad, la direcció de la Casa de Cultura d’acord amb l’entitat promotora de l’exposició, Ateneu Popular de Xàtiva, indiquen que si es torna la peça, encara que siga de forma anònima, es paralitzarà la denúncia corresponent.

Un comentario sobre “Furten una peça de l’exposició dedicada a Ovidi Montllor”

Los comentarios están cerrados.