Funcionaris de La Costera participen a la manifestació de València contra les retallades dels serveis públics

Dos autobusos amb personal sanitari eixiren des de Xàtiva per participar a la marxa

Uns 100.000 ciutadans es sumaren ahir a les protestes dels treballadors de la sanitat, educació i Administració autonòmica pels carrers de València, per clamar per la defensa dels serveis públics, davant de les retallades aprovades per el Govern de la Generalitat.

La marxa, estava convocada per CCOO, UGT, Intersindical, CSIF i FSES, i han participats nombrosos ciutadans de La Costera, on des de Xàtiva eixiren dos autobusos, a banda de els treballadors que acudiren amb tren fins València, o amb els seus cotxes particulars.

Els representants de la Mesa General de la Funció Pública demanaren la dimissió del conseller d’Hisenda, José Manuel Vela, i reclamaren al president de la Generalitat, Alberto Fabra, que escolte als valencians que protesten.

Baix del lema “No als retalls en els serveis públics, depuració de les responsabilitats en el Govern Valencià”, els sindicats reclamaven una “resposta dura i contundent” del sector públic, reivindicacions que foren recolzades pels participants.

A la manifestació es pogueren escoltar lemes com “les retallades en sanitat maten”, “Sanitat i educació en perill d’extinció”, “No és una crisi, es una estafa” o “¿On estan els diners?”.