Formació en educació vial a l’Olleria

eduacio-vial-005

Els alumnes de primària i secundària de la ciutat estan rebent, al llarg d’esta setmana i de les dues vinents, formació en educació vial. Una iniciativa impulsada per la regidoria d’Educació amb la col·laboració del departament de Policia Local, que pretén fer aplegar informació a útil als xiquets i joves, en el seu paper com a vianants, passatgers o conductors de bicicletes i motocicletes.
Al llarg d’estes setmanes es desenvoluparan sessions teòriques formatives, específicament adreçades a les característiques de cada nivell d’edat, que es complementaran al segon trimestre del curs amb la participació de l’alumnat a un parc d’educació vial. A més, tots els xiquets i joves podran prendre part al concurs de dibuix que s’impulsarà, i que pretén que els xiquets posen la imatge a un eslògan relacionat amb la conscienciació sobre l’educació vial. El dibuix guanyador s’utilitzarà per a realitzar adhesius, que es distribuiran per tota la població.
Mercedes Simón, regidora d’Educació, s’ha mostrat satisfeta pel treball realitzat per la Policia Local per tal de fomentar un comportament adequat entre els menors en la via pública, “ja que al cap i a la fi són els futurs conductors, i per tant, és important que siguen conscients de la importància de mantindre una bona conducta al carrer”.