Finalitza la Setmana de la Joventut de la Font

La població va gaudir amb l’actuació del grup Helsinki

Després de cinc anys en actiu, la Setmana de la Joventut va tornar a revolucionar La Font de la Figuera entre el 8 i el 13 d’agost. Han estat cinc dies intensos que no han defraudat, ja que malgrat la seua reducció de dies per ajustar-se al pressupost, no han faltat els esperats l’Art Carrer o l’Imagina’t 2.012, el concurs de curts que va aconseguir una gran acceptació del públic.

La Primera Jornada Gastronòmica Intercultural de diumenge aconseguia reunir tradicions de molts dels racons de la Gran Bretanya, Polònia, Romania o el Marroc, conseguint tenir cabuda per primera vegada en la Setmana de la Joventut. A més, la Ruta de la Tapa va aconseguir que els establiments locals mostraren els seus millors aperitius per quart any consecutiu i amb una llarga llista d’interessants propostes culinàries a molt baix preu.

Per la seua banda, el promotor d’aquesta iniciativa i regidor de joventut de l’Ajuntament de la Font, Vicent Muñoz Jordà, ha mostrat la seua satisfacció per com s’ha desenvolupat aquest esdeveniment: «Esperem haver aconseguit que els nostres joves s’hagen sentit protagonistes en una setmana dedicada a elles i ells. Tot i la reducció a cinc dies hem intentat mantenir el nivell d’activitats i  augmentar la qualitat que l’han caracteritzada en passades edicions. Esperem a la pròxima edició repetir l’èxit obtingut».

La Setmana de la Joventut finalitzava amb un sorteig de 50 euros entre tots aquells que havien completat la Ruta de la Tapa, iniciada el passat 20 de juliol, la votació de la millor tapa que fou per a la “Minihamburguesa especial” del bar Ca’Ilu, i l’entrega de premis del CREAJOVE 2012, del concurs d’arròs al forn i postres cassolanes… A més, el grup de música de rock alternatiu d’Ontinyent, Helsinki va actuar a la Font de Baix posant punt i final a la Setmana més jove i alternativa de La Font. Helsinki va obrir el festival Arenal Sound 2.012 i entre les seues influències musicals destaquen Green Day o Foo Fighters.