Finalitza el Campus de Bàsquet Maria Pina al Genovés

A la Cloenda va assistir l’Alcalde del Genovés Pere Lloret

El Campus de Bàsquet de Maria Pina ha arribat al seu final. Aquest divendres, darrer dia del mes de juliol van acabar 5 setmanes intenses de bàsquet al Genovés. Durant el matí del divendres va assistir al Pavelló del Genovés, lloc on sesta realitzant el Campus, l’alcalde del Genovés, Pere Lloret qui va intercanviar impressions amb la mateixa Maria Pina i la resta d’entrenadors. Una jornada amb la qual es dóna per acabat aquest segon campus de maria Pina del Genovés.

La mateixa Maria Pina, comentava només acabar el Campus que “malgrat ser un dia trist perquè és el final del campus estic molt satisfeta amb tots els continguts treballats amb els jugadors i jugadores. Almenys se que tots ells han anat escoltant conceptes sobre els objectius que ens havíem marcat a l’inici del campus. Els jugadors han demostrat una actitud i unes ganes deprendré que no havia imaginat i que ha fet exigir-nos a nosaltres més i més. I per descomptat molt agraïda com sempre al suport del Club Bàsquet i a l’Ajuntament del Genovés” Aquest darrer dia va ser un poc més especial per les emocions dels propis participants en el Campus perquè deixaven enrere molts dies de convivència, d’esforç i d’aprenentatge al voltant d’un esport com el Bàsquet.

Xiquets i xiquetes de Madrid, Salamanca, Huelva i els del nostre poble i rodalia junt amb els entrenadors feien lliurement d’una samarreta al mateix alcalde qui es mostrava més que satisfet de la tasca desenvolupada durant tot el mes de juliol. D’aquesta manera, el CB Genovés, organitzador del Campus es mostrava content pel desenvolupament del campus al mateix temps que agraïa als entrenadors el treball fet en els xiquets però sobretot a Maria Pina per la implicació la professionalitat i els valors que es capaç de transmetre. Seria injust no valorar la seua persona. «És un luxe que una persona com Maria faça un campus „d’aquest nivell al nostre poble”