Filiberto Tortosa declara com a testimoni en el cas Gürtel

Els socialistes esperen que Tortosa aclarisca al jutge les relacions del PP d’Ontinyent amb la trama

Els socialistes d’Ontinyent esperen que la declaració davant el jutge del cas Gürtel del portaveu del PP d’Ontinyent, Filiberto Tortosa, prevista per a este dimecres, servisca per aclarir les relacions dels populars d’Ontinyent amb la trama corrupta, i demanen Tortosa que diga «la veritat i ens aclarisca d’on provenien els fons de la campanya electoral de 2007», quan el PP de Lina Insa i Filiberto Tortosa aconseguiren la majoria absoluta. «Per a la ciutadania seria bo conèixer quina ajuda va prestar al PP la trama Gürtel en unes eleccions que, segons indiquen els informes policials. els populars podrien anar dopats de fons de procedència corrupta», han afegit.

Els Socialistes d’Ontinyent han atribuït a l’obsessió del PP «per tindre el poder al preu que siga el fet que el nom d’Ontinyent es veja mesclat amb la trama de corrupció política més important de la democràcia, amb més d’un centenar d’imputats, entre ells, diputats i alts càrrecs del PP valencià».

En aquest sentit, per als Socialistes seria «molt necessari» que els dirigents passats i presents del PP d’Ontinyent donen totes les explicacions i demanen disculpes els ciutadans. Cal recordar que, a banda de l‘actual portaveu del PP i assessor del President de la Diputació, Filiberto Tortosa, també està previst que declare Linsa Insa, en aquells moments directora general d’Inmigració del Consell de Camps i candidata a l’Alcaldia d’Ontinyent.