Festival de cloenda de l’escola d’estiu 2015 de Moixent

L’escola d’estiu municipal de Moixent ha atés 140 xiquets i xiquetes de la població, un nombre que ha suposat un increment considerable respecte a altres anys. Esta activitat ha estat gestionada per Creu Roja Joventut i porta quasi 20 anys realitzant-se al nostre municipi amb molt bona acollida per part de les famílies.

Les instal·lacions del CEIP Pare Moreno han acollit esta escola i comptà amb moltes activitats: treballs manuals, jocs, visita a diferents llocs de la població, piscina, etc. Altre dels aspectes a destacar són els valors que es treballen.
Des de la regidoria de joventut de l’Ajuntament de Moixent posem en marxa este tipus d’iniciatives per a donar un servei a les famílies que complementa al que ja donem a l’escola infantil per als més menuts.

Aprofitant el musical de fi de curs, els voluntaris de Creu Roja Joventut, hi han muntat un mercadet solidari al hall de l’Auditori, amb joguets fets per als/les menors en els tallers de reciclatge. Tots els beneficis es destinaran a la campanya del joguet que realitzem en nadal.