Feliu Ventura roda un videoclip en 3D amb la col·laboració de la Música Nova de Xàtiva

Al videoclip han participat el guitarrista Borja Penalba, i el grup d’amics de la banda «Música Nova» de Xàtiva.
El cantant de Xàtiva, Feliu Ventura, ha enregistrat aquest cap de semana un videoclip amb tecnología 3D a dins de la falla que Na Jordana ha consagrat a la figura de Leonardo da Vinci.

El videoclip il·lustrarà –a través de la seua cançó “El nus de la corbata”– la vessant sàtirica de les falles en una pel·lícula documental que la productora valenciana Glauka Films i Kronomav estan realitzant sobre el món faller.

Dirigida per Paulí Subirà, es tracta d’una pel·lícula documental sobre les falles amb una dimensió global, destinada al mercat internacional i que també es veurà al nostre país. El seu objectiu és explicar a qualsevol persona que no coneix les falles valencianes qui les fa, per què, quin és el seu significat, i aprofitar al màxim l’espectacularitat de la tecnologia 3D.

La cançó utilitzada al videoclip parodia el conte de Hans Christian Andersen «El vestit nou de l’Emperador» relacionant el sentit del conte original amb els últims esdeveniments de la política valenciana contemporània . Tracta –en clau d’humor- de com un emperador és obsequiat amb un vestit per un senyor de “grans bigots” que acaba deixant «l’emperador» nu davant del seu poble.

Al videoclip han participat el guitarrista Borja Penalba, que té un paper destacat en el projecte, i el grup d’amics de la banda «Música Nova» de Xàtiva.

La tardor de l’any passat Feliu Ventura publicava el seu darrer àlbum “Música i Lletra”. Després de 6 mesos a la carretera amb actuacions destacades a L’Auditori de Barcelona i el de Girona, al Teatre Principal de Xàtiva i d’Alcoi, al de Petra (Balears), a Perpinyà, a Lleida, a la Fira Mediterrània de Manresa, a Alacant, a Terrassa, al Barnasants de L’Hospitalet de Llobregat, a Vila-Real i Pedreguer o a Tavernes de Valldigna, per nomenar un grapat de llocs, finalment el de Xàtiva recalarà a València.

El cantautor presentarà el seu nou espectacle de manera exclusiva, única i oficial el proper 19 d’abril, a les 21:30h, al Teatre El Musical del barri del Cabanyal de la ciutat de València. Les entrades anticipades només costen 12€ i l’aforament és limitat a 400 places.

Venda d’entrades Teatre El Musical

Tota la informació de l’event a http://musicailletravlc.blogspot.com

Tota l’actualitat de la gira i de l’artista a www.musicailletra.cat i a www.ppf.cat