Feliu Ventura presenta “Com un record d’infantesa”

La presentació de la novel·la tindrà lloc aquest divendres al Casal Jaume I de la Vall d’Albaida

A “Com un record d’infantesa”, el cantautor Feliu Ventura debuta en la narrativa amb una reveladora novel·la il·lustrada per Daniel Olmo.“Enllaçant les lluites populars de Xile i casa nostra, aquesta història de compromís i memòria ens acosta a la figura d’Ovidi Montllor, així com a les ferides i esperances dels qui van combatre les dictadures militars”. La presentació de la novel·la tindrà lloc aquest divendres a les 19:30 hores al Casal Jaume I de la Vall d’Albaida ubicat a Ontinyent.

El llibre parla de Víctor, un jove xilè dibuixant de còmics que va perdre els pares en un accident de cotxe quan era un infant. Des d’aleshores ha viscut amb el seu avi, un vell republicà exiliat. L’última voluntat d’aquest i un missatge ocult en un disc d’Ovidi Montllor el portaran al cor del País Valencià, on coneixerà Martina, una antiga militant revolucionària xilena, i la seua filla Violeta. Amb elles resseguirà el fil d’un secret familiar que el canviarà per sempre.

Es comptarà amb la participació de Feliu Ventura per parlar del seu llibre, i del músic ontinyentí Carles Cerdà, qui presentarà i moderarà l’acte.