Fanny Vidal, regidora per GdO, deixa les seues responsabilitats institucionals

dscf4873
Ahir per la vesprada a les 20h el saló de plens de l’Ajuntament de l’Olleria acollirà una sessió extraordinària i urgent del plenari, que té com a únic punt de l’ordre del dia, donar compte de l’escrit de renúncia al càrrec presentat per la regidora Fanny Vidal Cerdá.

“La meua renúncia respon exclussivament a motius personals, degut al meu estat de gestació, i al breu temps que es portaran les meues filles. Si a això afegim que la meua condició professional no em permet demanar el permís d’excedència, i l’elevat volum de treball del meu despatx, sentint-ho molt, he hagut de prioritzar la meua vida familiar”

, comenta Fanny Vidal.

La representant de Gent de l’Olleria ha valorat com molt enriquidora la seua tasca com a regidora, al front de les regidories Seguretat Ciutadana, Policia Local i Trànsit. “He treballat molt a gust amb els meus company de l’equip de govern, i valore molt positivament el que està aconseguint l’actual govern municipal per al poble de l’Olleria. Lamente molt no poder disposar del temps suficient per a poder acabar amb la meua responsabilitat fins al final de la legislatura”, afegeix.

“M’agradaria expressar públicament a tots els agents de la Policia Local, membres de l’Agrupació Local de Protecció Civil, agents de la Guardia Civil de l’Olleria, personal municipal en general i companys de partit i govern, el meu agraïment pel seu esforç i saber fer, en tot moment. Un predisposició, que ha fet la meua tasca com a regidora més agradable”.

El relleu a Fanny Vidal l’assumirà Jovi Vidal Vidal, qui es presentà a les llistes de Gent de l’Olleria en el cinquè lloc. Este jove de 33 anys, llicenciat en Ciències de la Informació i agent comercial de professió, ha manifestat la seua il·lusió per incorporar-se a l’equip municipal, “i continuar amb la bona tasca realitzada per Fanny, així com seguir amb la línia de treball i el pacte de govern, fins a final de la legislatura ”.