Falleres i fallers solidaris amb el Poble Sahrauí

Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva estarà present a l’entrega de premis de l’exposició del ninot amb les seues falleres i fallers solidaris amb el Sàhara.

Un any més, Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva muntarà el diumenge 26 de febrer per la vesprada, a la Casa de Cultura de Xàtiva un punt on es podran aconseguir aquestes particulars falleres i fallers solidaris amb el Sàhara durant l’entrega de premis i inauguració de l’exposició del ninot. Aquestes ninetes són uns xicotets fermalls que es poden ficar a la banda o en blusó i que han estat elaborades artesanalment per la gent de l’associació per tal de poder finançar els seus projectes de cooperació amb el poble sahrauí.

L’any passat, les falleretes solidàries van tindre una gran acceptació entre el públic assistent ja que són unes figuretes molt elaborades i molt diverses amb el colorit del vestit. També tingueren èxit els fallers solidaris que anaven vestits de torrentí i de saragüells.

Per altra banda, la Junta Local Fallera de Xàtiva col·laborarà amb aquesta iniciativa solidària amb la compra dels fallers i falleres solidàries amb el Sàhara que promou el nostre col·lectiu.

Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva ha posat en venda a aquestos fallers i falleres al preu de 7 euros. Al nostre bloc, http://amicsaharaxativa.blogspot.com, es poden veure més models. Les encomandes es poden fer per telèfon o per mail al 664.380.003 o amicsaharaxativa@hotmail.com.

4 comentarios sobre “Falleres i fallers solidaris amb el Poble Sahrauí”

  1. Abans de parlar, hi ha que informar-se:
    «XATIVA PRESENTA ESTE SÁBADO, DE FORMA OFICIAL, A SUS FALLERAS MAYORES DE 2012Esta exaltació tindrà la seua vessant solidària ja que amb cada entrada que es reparteix per a les Exaltacions de les Falleres Majors de Xàtiva, es demanarà 1€, així es podran comprar els aliments bàsics i poder fer un Banc d’Aliments, que seran repartits entre CARITAS DE XÀTIVA i el grup de GENT DE LA CONSOLACIO amb l’objectiu d’ ajudar a tots els que hui en día ho necesiten»

  2. Osea, que los asistentes a la presentación de las Falleras ponen el euro, Caritas y La Consolación compran alimentos para repartirlos, y los solidarios son los falleros. Ahora lo entiendo. (Ya decía yo)

  3. Des del nostre col·lectiu volem agrair a la Junta Local Fallera i a les Falles, fallers i falleres de Xàtiva en general la seua participació en aquesta proposta solidària amb el poble sahrauí. Les falles de Xàtiva desmostren any rere any la seua solidaritat amb els col·lectius xativins que treballen de manera altruista i solidària…Les falles i la solidaritat no estan renyides… Felicitats… i bones Falles 2012.

Los comentarios están cerrados.