Falleres i fallers solidaris amb el Poble Sahrauí

Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva va posar a la venda les seues falleretes i fallerets solidaris amb el Sàhara.

Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva va muntar el diumenge 26 de febrer, durant la inauguració de l’exposició del ninot, un punt on es podien aconseguir les falleres i fallers solidaris amb el Sàhara. Aquestes són uns xicotets fermalls que es poden ficar a la banda o en blusó i que han estat elaborades artesanalment per la gent de l’associació per tal de poder finançar els seus projectes de cooperació amb el poble sahrauí. Hi ha falleretes i fallerets de tela i enguany, com a novetat, hem fet unes caretes falleretes i fallerets de pasta

La Junta Local Fallera de Xàtiva col·laborarà amb aquesta iniciativa solidària amb la compra dels fallers i falleres solidàries amb el Sàhara que promou el nostre col·lectiu. Des d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva volem agrair a la Junta Local Fallera i a les Falles, fallers i falleres de Xàtiva en general la seua participació en aquesta proposta solidària amb el poble sahrauí. Les falles i la solidaritat no estan renyides… Felicitats… i bones Falles 2012.

Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva ha posat en venda a aquestos fallers i falleres de tela al preu de 7 euros i les caretes a 3 €. Al nostre bloc, http://amicsaharaxativa.blogspot.com, es poden veure més models. Les encomandes es poden fer per telèfon o per mail al 664.380.003 o amicsaharaxativa@hotmail.com.