Fabricio Frola i Carlos Corberán, es proclamen campions del II Torneig de Pàdel C.T. Camp Bixquert

Un total de 94 jugadors i jugadores de diversos llocs i al voltant d’un centenar d’aficionats van poder gaudir d’un cap de setmana d’autèntic pàdel

Club de Tenis Camp Bixquert

El II Torneig de Pàdel, celebrat el passat cap de setmana a les instal·lacions del C.T. Camp Bixquert, finalitzà amb un resultat excepcional, tant pel nombre de participants, com pel seu nivell, com per l’afluència d’espectadors que va rebre al llarg dels tres dies en que es va disputar. Un total de 94 jugadors i jugadores de diversos llocs i al voltant d’un centenar d’aficionats van poder gaudir d’un cap de setmana d’autèntic pàdel.

Divendres 18, començaren a disputar-se alguns enfrontaments de la fase de grups de la 2ª categoria masculina i femenina, i les primeres rondes de la 1ª categoria masculina, encara que van haver d’adelantar-se algunes partides a dijous per motius d’horaris.
Ja, dissabte de matí, continuaren la resta d’enfrontaments de les fases de grup de 2ª, a més d’alguns quarts de final de 1ª. L’única convidada no esperada va ser la pluja, que va interrompre les últimes partides de dissabte. Sobre les 21:30 hrs. van haver de suspendre’s tres enfrontaments, pel qual la jornada de diumenge va començar abans de l’esperat, havent de reorganitzar l’ordre de joc del matí, però que no va afectar pràcticament a l’horari previst per a la disputa de les semifinals i les finals de totes les categories.

Diumenge a les 09:30 hrs. arrancaren els partits de semifinals del quadre de 2ª categoria femeni, on havien aconseguit classificar-se dues parelles del C.T. Camp Bixquert, Mara López i Noelia Monfort, i Mónica Ballesteros i Asún Cerdá, que finalment perderen els seus respectius partits contra dues parelles amb molta experiència i que, a la fi, disputarien la final d’aquest quadre femení. Belén Ulloa-Ana García (del GoPàdel d’Alacant) i Gracia Fuster-Marian Muñoz (del C.T. Bellreguard) disputaren aquesta final que va haver d’avançar-se a última hora del matí i on aconseguiren imposar-se les alacantines per un ajustat 7/5 i 7/6.

El quadre de la 2ª categoria masculina, continuà el mateix diumenge amb els enfrontaments de quarts de final, on cal destacar la presència de diversos jugadors de l’equip absolut B del C.T. Camp Bixquert, a més d’alguns socis del club. Cal destacar, especialment, el campionat realitzat pels locals José Vte. Suñer i Pablo Almagro, que van haver de superar dos enfrontaments maratonians de quarts i semifinals -cadascun de més de dues hores i mitja de duració- per tal d’arribar a la final, que es va disputar a les 17:00 hrs. Finalment va ser la parella visitant -pero freqüent al club- Álvaro i Cristian la que aconseguiria endur-se merescudament el campionat de la 2ª categoria masculina, després d’imposar-se per 6/3 i 6/2 als locals, que acabaren pagant l’esforç dels anteriors enfrontaments.

Però la jornada de diumenge tenia com a principals al·licients la disputa de les semifinals de 1ª, on a una d’elles, s’enfrontaven dues de les parelles de l’equip absolut A del C.T. Camp Bixquert, Fabricio Frola i Carlos Corberán i Gonzalo Navarro -actual president del club- i Luis Corberán. Mentre que, d’altra banda, la tercera parella del mateix equip absolut, Lluís Cuenca i Albert Llorens, aconseguia classificar-se per a l’altre enfrontament de semifinals on els esperava la parella d’Alzira Gonzalez-Sebastiá. Tot un triomf de l’equip absolut A del club, que aconseguia reunir tres parelles a les semifinals d’aquest II Torneig de Pàdel, certificant la presència a la final d’una d’elles i deixava l’oportunitat per a una possible final local.

Sobre les 16:00 hrs. començaren els partits de semifinals del quadre final de 1ª, a més de les semifinals del quadre de consolació de la mateixa categoria. Pel que fa a aquest quadre, aconseguien classificar-se per a la final la parella de Carlet Jordi Velasco-Jordi Sansixto i una de les parelles que havien viatjat desde Cuenca per a disputar aquest campionat, Carlos Montón-Jesús Ladrón. Finalment, a la final de consolació de 1ª categoria masculina, disputada a les 18:30 hrs., s’imposaren els de Carlet per un marcador de 6/2 i 6/2.
Per la seua part, els locals Frola-Corberán aconseguien imposar-se als seus companys d’equip Navarro-Corberán per 7/5 i 6/4 en un partit molt renyit. Mentre que la parella formada per Cuenca-Llorens aconseguia imposar-se als d’Alzira en un partit intents que finalitzà amb un marcador de 7/5, 4/6 i 6/4 a favor dels locals.

D’aquesta manera, la final del II Torneig de Pàdel del C.T. Camp Bixquert, es decidiria entre els locals Frola-Corberán i Cuenca-Llorens, jugadors de l’equip absolut A, companys i amics, però aquesta vegada rivals en una final que, curiosament, ja tenia un precedent però en diferents circumstàncies, ja que la setmana anterior tots quatre jugadors havien disputat la final del III Torneig Padelmania de Canals, on Corberán-Llorens es van imposar a Frola-Cuenca per 7/5 i 7/6.
Així, en aquesta ocasió, va ser la parella Frola-Corberán la que aconseguia el trofeu al campió de la 1ª categoria masculina, després de remuntar un 1/6 0/3 advers, capgirant el marcador i emportant-se el campionat per un marcador de 1/6 7/5 i 6/0, a la final disputada a les 19:30 hrs. i que va esdevindre en un enfrontament de quasi dues hores de tensió, lluita i qualitat que, a la fi, va fondre els quatre companys en un abraç en un final molt emotiu a sobre de la xarxa de la pista de pàdel. Tot açò, amb la presència d’una cinquentena d’espectadors i aficionats a aquest esport, a més d’amics i familiars.

La cerimonia d’entrega de trofeus va ser dirigida pel president del C.T. Camp Bixquert, Gonzalo Navarro, juntament amb dos dels patrocinadors, Carlos Suárez (Deportesmatch) i Josep Tormo (Bebidas Tormo), que van fer entrega dels trofeus i els premis en efectiu i material esportiu als diferents finalistes de les diferents categories.

Deportesmatch patrocina esta información.