Exposició dedicada al 50 Aniversari de la Confraria de l’Expiració d’Ontinyent

La mostra es pot contemplar a la Casa de Cultura

La Casa de Cultura d’Ontinyent, ubicada al Palau dels Barons de Santa Bárbara (C/Maians, 26) inaugura hui divendres a les 19:30 una exposició dedicada al 50 Aniversari de la Confraria de l’Expiració, Patrocini i Misericòrdia d’Ontinyent. La mostra, organitzada per la Junta de Confraries i Germandats de Setmana Santa i la Germandat del Crist de l’Expiració, fa un repàs pel primer mig segle d’història de la confraria nascuda a l’any 1963. La mostra inclou elements emprats en la celebració de la Setmana Santa i fotografies, i podrà ser visitada de dilluns a divendres de 10:00 a 13:30 i de dimarts a dissabte de 18:00 a 21:00 hores.

Per altra banda, cal recordar que al Museu Arqueològic d’Ontinyent i la Vall d’Albaida (MAOVA) ubicat al carrer del Regall, 2, continua oberta l’exposició pictòrica de l’artista Mª José Torrente. Es tracta d’una mostra amb personalitat pròpia que barreja el “collage” i la fotografia, la realitat i la ficció, tractant de generar en l’espectador una saludable inquietud. L’exposició romandrà oberta arç fins al 30 d’abril, podent visitar-se dimarts a dissabte, de 18:00 a 21:00 hores amb entrada lliure.

I en àmbit cultural, recordar també que hui divendres tindrà lloc al Teatre Echegaray la representació del musical “Festa Major”, organitzat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament. En aquest espectacle, que es representarà a les 22:00 hores, els actors de la sèrie “L’Alqueria Blanca” combinaran la seua faceta còmica amb la interpretació de temes tradicionals valencians com “la tarara”, “la manta al coll”, “mareta” o “xumba” actualitzades al marc d’un guió original carregat d’humor i optimisme, i ambientat en un entorn rural típicament valencià de finals de la dècada dels 50. La venda de localitats continua oberta, quedant al voltant de 30 entrades de platea a la venda a la web de Caixa Ontinyent i a la Casa de Cultura-Palau dels Barons de Santa Bàrbara.