Exposició de fotografíes sobre NEPAL a carrec de l’ONGD TASHI DELEK

En la Casa la Cultura de Xàtiva del 5 al 9 de setembre

TASHI DELEK (és Hola en Tibetà):
Esta portant-se endavant un projecte de difusió que engloba interculturalitat, solidaritat i educació amb valors. Consisteix a donar a conéixer una xicoteta ONGD de sols 3 membres anomenada TASHI DELEK, però molt efectiva.
La seua activitat és recaptar fons econòmics ací, entre amics, coneguts i col·laboradors i amb aquestos diners comprar material escolar, roba i joguets a Nepal amb la intenció de crear riquesa al país, i abastir les escoles del Vall del Khumbu (ruta d’accés a l’Everest) i la zona del Khanchenhunga (3a muntanya més alta del món) que són zones de difícil accés i amb pocs recursos materials. Com vostés ja saben ,Nepal és un país asiàtic situat entre l’ Índia i la Xina, on es troba la major part de la serralada del’Himàlaia, i se situen 8 de les muntanyes més altes del món.
El projecte de difusió es du a terme amb una exposició de fotos, i amb una projecció de diapositives , duns 30 minuts, on es narra pels membres de l’ONGD les imatges del seu treball i els llocs on es desenvolupa aquesta acció. És un projecte molt bonic i interessant, us convide que en participeu: Visitant l’Exposició de Fotos en la Casa la Cultura de Xàtiva del 5 al 9 de setembre de matí, de 8.00h a 15.00h i del 12 al 14 de setembre de 8.00h a 15.00h i vesprada de 16.00h a 21.30. A més poden assistir a la projecció que es realitzarà el 14 de setembre en la Casa de la Cultura a les 20.00 de la vesprada.
Inscrita en el Registre Nacional d’Associacions núm. 589483
C/ Sant Bernat i les Germanes, 22 – 46240 CARLET (València) SPAIN
e-mail: tashi.delek@hotmail.com
www.ong-tashidelek.org
amics de tashi delek