Èxit del Serra Vernissa al Tomaca Trail i a Nogueruelas

El club continua pujant als podiums

Martínez Belda va obtindre una nova victoria al Sprinttrail, en aquesta ocasió a Alginet, al Tomaca Trail de 10km. Martínez es va imposar amb 1′ d’avantatge sobre el segon classificat. A la prova llarga, de 21k i 600m +, també va haver pòdium per al conjunt xativí. Boro Hernández va ser segon a la prova i segon veterà amb un temps de 1h 45′, i Marcuello va ser tercer però va aconseguir el triomf com a 1r sènior. Cal destacar també la 7a posició de Borreda.

A més, el club també participava al Ultratrail de Nogueruelas per segon any consecutiu. Una dura competició de 70km, alguns d’ells sobre la neu. Remarcar el 10e lloc de Cebrià amb 7:50′, el 14e de Bellot amb 8:00′ i el 24e d’Orquin amb 8:18′. Al Trail de 27km va participar Colomar amb un temps de 3:56′. D’aquesta manera el Vernissa continua pujant als pòdiums aquesta setmana.