Éxit del primer encontre de Boccia disputat al Genovés

El Pavelló Municipal del Genovés va albergar un campionat al què assistiren més de 50 esportistes

El passat dijous, el Centre Ocupacional La Costera i la Coordinadora de Centres Ocupacionals van organitzar un encontre de Boccia per als usuaris dels mateixos centres.

Un total de 59 esportistes de centres com El Castellet de Castelló de la Ribera, el centre J.A. Bodoque d’Ontinyent, Hort de Feliu d’Alginet, Vicente Pérez de València, el Francisco Navarro Tarin de Manises, Miguel Soler d’Enguera i el mateix C.O. La Costera de Xàtiva competiren al llarg de tot el matí en aquest primer encontre provincial de Boccia.

Competicions de Llançament manual, llançament en canaleta i Bowling-Boccia foren les que es disputaren el Pavelló Municipal del Genovés. Un any més, l’IES Dr. Simarro va aportar a la competició els voluntaris que donaven fluïdesa a una sèrie de partides que sense l’ajuda d’aquest grup d’estudiants seria impossible de portar a terme. “És un luxe poder comptar amb alumnes de l’IES DR. Simarro. Professionals com Ana Alpiste, el professorat d’educació física en aquest cas o el mateix Pepe Toni fan que centres com el nostre es llancen a organitzar activitats com un encontre provincial de boccia per a persones amb discapacitat intel·lectual. Si després l’Ajuntament del Genovés ens posa facilitats per poder utilitzar el seu Pavelló Municipal, tot és molt més fàcil”.

Aquest ha estat el primer dels tres encontres que es disputaran durant la temporada. Per part del Centre Ocupacional de Xàtiva destacar els bons resultats dels esportistes Luís Ferri i Mª José Poveda que debutaren en una modalitat nova i aconseguiren uns resultats més que satisfactoris.