Èxit de participació en el Dia de l’Arbre a L’Olleria

dia-de-larbre-a-lolleria1

La finca del Salido va rebre ahir diumenge pel matí la visita de nombroses veïns i veïnes de la localitat que van participar al ‘Dia de l’Arbre’ organitzat per la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de l’Olleria.
Una cinquantena de persones van acudir a este paratge municipal per a contribuir a la reforestació d’esta zona amb la plantació de carrasques, roures, freixos i oliverassa. La matinal, que es va desenvolupar de 9:30 hores a l’1 del migdia, va servir per a tancar els actes organitzats per la regidoria de Medi Ambient destinats a sensibilitzar sobre la importància dels arbres i dels boscos. Al llarg del mes de febrer s’han organitzat xerrades, teatre i contacontes amb este objectiu.
A més a més de la jornada de reforestació d’ahir diumenge, la regidoria de Medi Ambient vol agrair també la col·laboració d’altres institucions locals (IES Vermellar, CP Isabel la Catòlica, Juniors i Moviment Escolta) que també han realitzat el seu particular ‘Dia de l’Arbre’, contribuint a la recuperació de l’entorn natural local.