Èxit de la prèvia del Concert per la Llengua de Carcaixent

L’agrupació guanyadora s’anomena Kaoba i prové d’Ontinyent

El Consell de la Joventut de Carcaixent qualifica d’exitosa la prèvia del Concert per la Llengua, celebrada en juliol al pub Dau al Set de Carcaixent, per la gran quantitat de públic assistent i per la durada de les actuacions.
La prèvia concedia el guanyador la possibilitat d’actuar amb els caps de cartell del Concert per la Llengua, Pirat’s Sound Sistema i Aspencat, que tindrà lloc el 7 de setembre a la zona esportiva FEVE de Carcaixent

Els tres grups finalistes van ser: Tardor (València), Kaoba (Ontinyent) i Offkorse (Alzira-Carcaixent). El jurat, format per tres membres de la Comissió Permanent i tres professionals del món de la música, donà com a guanyadors els ontinyentins, Kaoba.

El quart grup participant del Concert per la Llengua s’elegirà, d’entre els finalistes Tardor i Offkorse, per tots els que ho desitgen, a través d’una enquesta virtual que estarà activa fins les 23.59 h del 17 d’agost.
Es pot votar a través del Facebook del Consell en l’enllaç següent:
http://www.facebook.com/questions/356982954372703/

La visita del grup guanyador, Kaoba, va estar acompanyada de la gent de Pomelo Televisió. Este grup de joves d’Ontinyent utilitzen el mitjans audiovisuals i internet per mostrar les seues inquietuds i preocupacions, així com donar veu a les persones i associacions que els grans mitjans de comunicació no cobreixen.
El Concert per la Llengua, anteriorment denominat Concert per la Pau, ha aconseguit fer-se un lloc destacat en l’activitat cultural de Carcaixent. En anys anteriors han actuat grups de primer nivell dins del panorama musical valencià com són: La Gossa Sorda, Orxata Sound System, Desgavell, Arrap, Voltor, Inòpia, Un entre tants, etc., i grups de Carcaixent com Asincopats, En Komplot i Evadne.

La Comissió Permanent fa partícips tots els joves de Carcaixent i dels pobles veïns del Concert per la Llengua. I demana que acudisquen a esta cita, que de ben segur, serà una altra nit exitosa per a la música en valencià.

Un comentario sobre “Èxit de la prèvia del Concert per la Llengua de Carcaixent”

Los comentarios están cerrados.